Pimec i Mutuacat portaran testos ràpids d’antígens als polígons industrials de Catalunya

És una iniciativa supervisada per Oriol Mitjà i començarà el 5 de novembre a Sant Quirze el Vallès

Publicitat

La patronal Pimec, amb la col·laboració de Mutuacat, posarà en marxa a partir del 5 de novembre una campanya per portar testos d’antígens als polígons industrials de Catalunya a través d’unitats mòbils. Es tracta de la iniciativa ‘Pimec Covid free’ adreçada als treballadors de les empreses que ho sol·licitin i està supervisada pel doctor Oriol Mitjà. La primera prova serà al polígon Can Torres-Can Llobet de Sant Quirze el Vallès, seguit del de Les Franqueses (Vallès Oriental), Sant Fruitós de Bages i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). En un comunicat, la patronal ha insistit en la necessitat de fer compatible l’activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció contra el coronavirus.

Pimec considera “imprescindible” la tornada al normalitat de l’activitat econòmic, que, afirma, s’ha d’establir “poc a poc” i explica que segueix impulsant mesures perquè “aquesta sigui segura en l’entorn laboral”.

PIMEC i Mutuacat regalaran tests a les empreses associades a la patronal, a l’associació dels polígons i als clients de la mútua i oferiran un preu especial d’aquestes proves ràpides de detecció de la Covid-19 a la resta d’empreses. Són accions que se sumen a altres iniciatives de Pimec i la seva Fundació, com la donació de mascaretes i termòmetres digitals clínics a les pimes, autònoms i comerços associats a la patronal.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca