Pimec i Mutuacat portaran testos ràpids d’antígens als polígons industrials de Catalunya

És una iniciativa supervisada per Oriol Mitjà i començarà el 5 de novembre a Sant Quirze el Vallès

La patronal Pimec, amb la col·laboració de Mutuacat, posarà en marxa a partir del 5 de novembre una campanya per portar testos d’antígens als polígons industrials de Catalunya a través d’unitats mòbils. Es tracta de la iniciativa ‘Pimec Covid free’ adreçada als treballadors de les empreses que ho sol·licitin i està supervisada pel doctor Oriol Mitjà. La primera prova serà al polígon Can Torres-Can Llobet de Sant Quirze el Vallès, seguit del de Les Franqueses (Vallès Oriental), Sant Fruitós de Bages i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). En un comunicat, la patronal ha insistit en la necessitat de fer compatible l’activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció contra el coronavirus.

Publicitat

Pimec considera “imprescindible” la tornada al normalitat de l’activitat econòmic, que, afirma, s’ha d’establir “poc a poc” i explica que segueix impulsant mesures perquè “aquesta sigui segura en l’entorn laboral”.

PIMEC i Mutuacat regalaran tests a les empreses associades a la patronal, a l’associació dels polígons i als clients de la mútua i oferiran un preu especial d’aquestes proves ràpides de detecció de la Covid-19 a la resta d’empreses. Són accions que se sumen a altres iniciatives de Pimec i la seva Fundació, com la donació de mascaretes i termòmetres digitals clínics a les pimes, autònoms i comerços associats a la patronal.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca