El ‘Sí’ a la independència torna a créixer

El 71'1% aposta per una república i només el 14,5% vol mantenir la monarquia

Publicitat

El ‘sí’ a la independència de Catalunya retallada distàncies i amb un 45,5% se situa a menys d’un punt del ‘no’, que obté un 46,3%, segons l’Enquesta Sociopolítica del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO). Respecte a la darrera enquesta del juliol, els favorables de la independència han crescut tres punts i mig, mentre que el ‘no’ ha perdut 4,2 punts. D’altra banda, l’enquesta realitzada entre el 29 de setembre i el 9 d’octubre indica que el 71,1% dels enquestats són partidaris d’una república i només el 14,5% vol mantenir la monarquia. La gran majoria dels enquestats, un 82,5%, prefereix pactar un referèndum amb l’estat espanyol i el 37,3% és partidari de declarar la independència unilateralment.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca