COLUMNA SETMANAL

Arrimadas mereix un reconeixement públic

No sé si heu seguit les sessions parlamentàries de la moció de censura presentada per Vox contra el president Pedro Sánchez. Jo no ho he fet, no soc gaire aficionat a les obres de teatre produïdes per companyies feixistes, però en un dels resums d’aquests que acabes veient als informatius vaig veure una intervenció de traca.

La presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas, va sortir al faristol del Congreso per carregar contra l’ambient polític: “Estan còmodes en la crispació mentre nosaltres lluitem contra ella”. Ella, que es va passejar per Catalunya estripant llaços grocs, es va presentar al poble del president legítim, Carles Puigdemont, per fer un acte sense públic o es va desplaçar fins a Waterloo per dir que la República no existeix, ara té la gosadia de defensar que lluita contra la crispació. Amb un parell.

Ja va sent hora que Inés Arrimadas rebi el reconeixement públic que es mereix per la seva trajectòria, i no hi ha millor moment per fer-ho que als Premios Goya del 2021 que se celebraran el 6 de març. Li han de donar el premi a la millor interpretació, i l’ha de rebre en una ovació tancada de tres minuts. Pocs polítics tenen una cara de formigó armat tan fort com per fer un gir de guió com aquest i no sentir un mínim de vergonya.

I els carrers no cremen

En condicions normals els carrers cada dia ens regalarien fotografies i escenes d'indignació. La manera amb la qual ens...

Ridiculitzar les creences dels altres

No soc sospitós de ser molt creient. Públicament va quedar clar el mes d'agost passat quan vaig explicar el...

Són tres partits, però sobretot són un moviment

Fa temps, massa, que l'independentisme va perdre la il·lusió i es va instal·lar en un carreró sense sortida on...

La presidència, l’examen periodístic i un nou govern que ja fa tard

La darrera vegada que vaig escriure fou el 16 de novembre, ja fa quatre mesos. Déu n'hi do. En...

La millor manera de defensar el català és parlant-lo

Fa anys que el català és en retirada en els espais socials dels joves, és visible, notori i fàcil...

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca