Quim Forn també hauria de ser absolt

La primera pregunta que em va venir al cap un cop es va filtrar que l’Audiència Nacional absoldria el major Josep Lluís Trapero; la intendenta Teresa Laplana, l’exdirector general de Policia, Pere Soler, i l’exsecretari general d’Interior, Cèsar Puig, va ser: què coi fa el conseller Quim Forn a la presó?

Potser la justícia espanyola no s’ha adonat, amb tanta ferocitat per venjar-se contra els qui van fer trontollar el règim del 78, que aquesta sentència d’absolució deixa sense base l’argument amb el qual Forn és a la presó, que no és cap altra que com a conseller va utilitzar els Mossos d’Esquadra per fer el referèndum de l’1-O.

O els Mossos van cooperar per fer l’1-O o no ho varen fer, però les dues coses a la vegada -segons la situació que ens plantegen les dues sentències- no poden ser.

Tornem a la mateixa situació prèvia a l’inici del judici contra els presos polítics; no hi ha sedició perquè no es va publicar en cap diari oficial la declaració d’independència ni hi ha rebel·lió perquè no es va produir cap alçament contra l’ordenament mitjançant la violència. Forn, com tots els presos polítics i exiliats, haurien de ser absolts d’aquest muntatge.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca