Tremosa acusa el Govern espanyol de “mala gestió”

"Podem comparar què fan els altres països, i podem fer un 'copy paste' de bones pràctiques. Tant de bo l'Estat millori en aquest sentit"

Publicitat

El conseller d’Empresa en funcions, Ramon Tremosa, ha acusat aquest dimecres el Govern espanyol de “mala gestió” de la crisi sanitària del coronavirus, i ha allargat la mà als sectors afectats pel tancament obligat dels seus negocis.

“Podem comparar què fan els altres països, i podem fer un ‘copy paste’ de bones pràctiques. Tant de bo l’Estat millori en aquest sentit”, ha reclamat en la sessió de control al Parlament en resposta a les crítiques de la diputada del PSC Eva Granados per la decisió del Govern de tancar bars i restaurants a causa de la pandèmia.

Tremosa ha assegurat que faran el que podran, sobre la base de les possibilitats pressupostàries, per destinar el màxim de recursos als agents i empreses afectades per la covid-19.

“La nostra intenció és esgotar tot el pressupost. Volem gastar-lo tot, no deixar ni un euro al calaix”, ha recalcat Tremosa.

Publicitat

També ha defensat que estan en contacte amb aquests sectors, després que el diputat de Cs José María Cano l’hagi acusat de no acompanyar els treballadors, autònoms i pimes per salvar els seus llocs de treball.

El conseller ha explicat que el pla del Govern passa per defensar i aguantar les pimes el màxim possible, i que l’arribada a la primavera de “tests fiables i barats permetran normalitzar àmbits d’activitat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca