L’absolució de Trapero qüestiona encara més la presó de Quim Forn

"Tenim companys a la presó, i el meu benvolgut conseller Quim Forn, ara sí que em pregunto què hi fa a la presó. És un sentiment ambivalent"

Publicitat

L’ex-secretari general d’Interior de la Generalitat Cèsar Puig ha dit aquest dimecres sobre la sentència de l’Audiència Nacional que l’ha absolt juntament amb la resta de l’excúpula d’Interior per l’1-O que, a més de l’alegria per la resolució, també sent tristor: “Tenim companys a la presó, i el meu benvolgut conseller Quim Forn, ara sí que em pregunto què hi fa a la presó. És un sentiment ambivalent”.

“No hi ha causa, no n’hi ha hagut mai. Tot el que s’ha dit són suposicions, hipòtesis, ni contrastades ni confirmades”, ha dit en unes declaracions a TV3 que ha recollit Europa Press.

Ha qualificat la sentència de “satisfacció molt important”, i sobre la possibilitat que la Fiscalia recorri la decisió, ha sostingut que el procediment hauria d’acabar igualment amb l’absolució.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca