El retorn de Trapero?

Sàmper es reunirà amb ell per abordar "el seu futur professional"

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, es reunirà aquestes properes setmanes amb l’excomissari en cap dels Mossos d’Esquadra, el major Josep Lluís Trapero, per abordar “les seves impressions sobre el seu futur professional”, i farà el mateix amb la resta d’absolts en la causa que ha enjudiciat l’excúpula d’Interior: l’ex-secretari general Cèsar Puig, l’exdirector dels Mossos Pere Soler i la intendenta Teresa Laplana.

Publicitat

En una roda de premsa telemàtica a la Conselleria després de saber-se la sentència absolutòria de l’Audiència Nacional, aquest dimecres quan li han preguntat sobre la possible restitució de Trapero ha dit que “no hi ha cap camí pactat” i vol deixar passar uns dies abans d’abordar la qüestió.

“Han patit una barbaritat pel que s’ha demostrat que ha estat un procés injust, el que es mereixen després d’aquests tres anys és tranquil·litat” i ha explicat que es reunirà amb tots els absolts per expressar-los la seva satisfacció per la fi del procediment.

Sàmper ha assegurat que fins ara no ha valorat la possibilitat de restituir el major del cos perquè no confiava en una absolució: “Jo veia una sentència condemnatòria, no perquè siguin susceptibles de ser condemnats, sinó perquè hem vist com evolucionava tot el tema judicial”, ha dit quan s’ha referit a la sentència del Tribunal Suprem (TS) que va condemnar els líders independentistes per l’1-O.

“A partir d’ara començaré a pensar què considero que cal fer, però no ho he pensat fins ara” i ha celebrat l’absolució dels quatre processats.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca