Una altra agressió contra la democràcia sense resposta

El TSJC condemna a 20 mesos d'inhabilitació els exmembres de la Mesa Corominas, Simó, Guinó i Barrufet i absol Boya

Publicitat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha condemnat els exmembres de la Mesa del Parlament Anna Simó (ERC), Ramona Barrufet, Lluís Corominas i Lluís Guinó (JxSí) a 20 mesos d’inhabilitació per no acatar el Tribunal Constitucional (TC) i tramitar resolucions relacionades amb el procés independentista, i ha absolt l’exdiputada de la CUP Mireia Boya.

La sala civil i penal també ha imposat als quatre condemnats una multa de 30.000 euros a cadascun, la mateixa quantitat que va sol·licitar la Fiscalia, ha informat el TSJC.

En el cas de Boya, el tribunal ha acordat l’absolució perquè el TC no la va advertir personalment i, com que no era membre de la Mesa del Parlament, “no ostentava una posició d’intervenció” en la tramitació de les resolucions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca