Cs escollirà el candidat a la Generalitat a dit

Descarta celebrar unes altres primàries i reafirma Carrizosa

El diputat de Cs al Parlament Nacho Martín Blanco ha descartat que es tornin a celebrar unes primàries per elegir un candidat a la Generalitat de cara a les properes eleccions catalanes el 14 de febrer, i ha reafirmat que serà el líder de la formació taronja a Catalunya, Carlos Carrizosa, qui encapçalarà la llista de Cs.

Publicitat

La formació va celebrar unes primàries al juliol que va guanyar la portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, i com que finalment Carrizosa liderarà la candidatura ha aflorat un sector crític que les reclama, però Martín Blanco ha defensat aquest dilluns en roda de premsa la “legitimitat democràtica” de l’elecció de Carrizosa.

D’aquesta manera, ha remarcat que els Estatuts, el Comitè Executiu i la Comissió de Garanties de Cs avalen l’elecció, i ha argumentat que no s’acceptaran exigències d’un sector minoritari de la militància, en les seves paraules, que reclama tornar a celebrar unes primàries: “No hi ha més debat”.

“Hi ha hagut una resolució claríssima de la Comissió de Garanties de Cs que diu de manera taxativa que la decisió que ha pres el Comitè Executiu és absolutament adequada i d’acord amb els Estatuts del partit, cosa que és un aval i garantia del que s’ha fet i és el que s’hauria de fer”, ha defensat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca