Aragonès no descarta el toc de queda

"Què passarà d'aquí un mes o dos? No ho sé. Espero que estiguem en una situació francament millor, però no podem descartar cap mesura"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que aplicar un toc de queda a Catalunya ara per ara “no està damunt de la taula”, però no ho ha descartat, perquè considera que la pandèmia ha ensenyat a no descartar res, en les seves paraules.

En una entrevista aquest dilluns a la Cadena Ser que ha recollit Europa Press, ha insistit que el Govern no es planteja aquesta mesura i que està “centrat en el compliment de les mesures que es van aprovar divendres”, i ha explicat que s’ha reunit amb diversos representants de les administracions locals perquè se segueixin.

“Què passarà d’aquí un mes o dos? No ho sé. Espero que estiguem en una situació francament millor, però no podem descartar cap mesura”, ha subratllat el també conseller d’Economia, que ha recordat que està prohibit menjar i beure a l’aire lliure i que els Mossos i les policies locals imposaran multes si s’incompleix.

Sobre els ajuts als sectors afectats per les restriccions, Aragonès ha assegurat que s’aprovaran aquest dimarts i que l’objectiu és que es facin ràpid, i ha destacat: “Si la situació s’amplia més de 15 dies, ens hem de plantejar una ampliació d’aquestes quantitats”.

Publicitat

Ha explicat que encara no ha rebut cap resposta a la carta que va enviar divendres al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, perquè l’executiu central fes una moratòria o una reducció d’impostos als negocis afectats per les mesures restrictives, però ha afegit que no té cap dubte que hi haurà una resposta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca