Aragonès no descarta el toc de queda

"Què passarà d'aquí un mes o dos? No ho sé. Espero que estiguem en una situació francament millor, però no podem descartar cap mesura"

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que aplicar un toc de queda a Catalunya ara per ara “no està damunt de la taula”, però no ho ha descartat, perquè considera que la pandèmia ha ensenyat a no descartar res, en les seves paraules.

Publicitat

En una entrevista aquest dilluns a la Cadena Ser que ha recollit Europa Press, ha insistit que el Govern no es planteja aquesta mesura i que està “centrat en el compliment de les mesures que es van aprovar divendres”, i ha explicat que s’ha reunit amb diversos representants de les administracions locals perquè se segueixin.

“Què passarà d’aquí un mes o dos? No ho sé. Espero que estiguem en una situació francament millor, però no podem descartar cap mesura”, ha subratllat el també conseller d’Economia, que ha recordat que està prohibit menjar i beure a l’aire lliure i que els Mossos i les policies locals imposaran multes si s’incompleix.

Sobre els ajuts als sectors afectats per les restriccions, Aragonès ha assegurat que s’aprovaran aquest dimarts i que l’objectiu és que es facin ràpid, i ha destacat: “Si la situació s’amplia més de 15 dies, ens hem de plantejar una ampliació d’aquestes quantitats”.

Ha explicat que encara no ha rebut cap resposta a la carta que va enviar divendres al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, perquè l’executiu central fes una moratòria o una reducció d’impostos als negocis afectats per les mesures restrictives, però ha afegit que no té cap dubte que hi haurà una resposta.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca