Montero diu que la imputació d’Iglesias pel cas ‘Dina’ “seria un escàndol internacional”

La ministra d'Igualtat "no contempla" aquesta opció i recorda que l'Audiència Nacional el considera com a 'perjudicat'

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha assegurat aquest divendres en una entrevista a TVE que “no contempla” la possibilitat d’una imputació del vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, pel cas ‘Dina’ per part del Tribunal Suprem. Segons Montero, “seria un escàndol internacional” que els jutges situessin Iglesias en la posició d’investigat quan la pròpia Sala Penal de l’Audiència Nacional considera que el líder de Podem és perjudicat en aquest cas. Malgrat que la Sala Penal de l’Audiència Nacional va retornar a Iglesias la condició de perjudicat en la causa del cas ‘Dina’, el jutge que la instrueix, Manuel García Castellón, va demanar poder-lo investigar al Tribunal Suprem, que s’haurà de pronunciar en els pròxims dies.

Montero ha recordat la seqüència que va donar lloc a l’obertura del cas ‘Dina’. “Els fets demostren que a una treballadora de Podem se li roba un mòbil, que el contingut d’aquest mòbil es troba a un ordinador de Villarejo, que aquest diu que li dóna al Director Adjunt Operatiu de la Policia Nacional”, i que el propi Villarejo “té anotacions al seu quadern de periodistes demanant-li informació de Podem”.

Publicitat

Montero també ha recordat que Villarejo va declarar que el director d’OK Diario, Eduardo Inda, li va dir que portava “tot l’estiu vivint del pendrive” i que “aquesta informació va servir per muntar una campanya mediàtica contra Pablo Iglesias i Podem just en el moment en que s’estava abans d’unes eleccions o en la negociació del govern”.

Per tant, segons Montero, la imputació d’Iglesias “és impossible” i “seria un escàndol internacional”, més quan “la pròpia Audiència Nacional ha dit que Iglesias és el perjudicat en aquesta investigació”.

“Sempre s’ocupen hores de portades amb suposats escàndols que ocupen Podem i després s’acaben arxivant”, ha afegit.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Millo acusa Trapero de ser un giracamises

El delegat del govern espanyol a Catalunya durant l'1-O, Enric Millo, ha considerat després de l'absolució del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que...

L’Audiència Nacional assegura que els Mossos no van col·laborar amb l’1-O “ni per omissió”

La sentència que absol el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la intendent Teresa Laplana i els dos exalts càrrecs de la Conselleria d'Interior...

La Cambra anuncia que l'”escenari més negatiu es confirma”

La Cambra de Comerç de Barcelona ha actualitzat a la baixa les previsions econòmiques després de l'inici de la segona onada i les restriccions...

Prohibit utilitzar el català en les comunicacions de València amb Catalunya i les Balears

El Tribunal Suprem (TS) ha desestimat els incidents de nul·litat de l'Advocacia de la Generalitat Valenciana i el sindicat STEPV-Iv contra la resolució de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca