Els comuns reivindiquen Companys a la seva manera

Colau rememora el "llegat democràtic i compromès amb la justícia social"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha posat en valor el “llegat democràtic i compromès amb la justícia social” de qui va ser president de la Generalitat i del Parlament Lluís Companys, i ha recordat que va ser un president elegit democràticament.

Ho ha dit en declaracions als mitjans després de participar en la tradicional ofrena floral a la tomba de l’expresident de la Generalitat Lluís Companys amb motiu del 80è aniversari de la seva mort.

A més, ha advertit que “el feixisme pretén tornar a Espanya i a tot Europa” amb grups com els que ocupen escons al Congrés dels Diputats, ha dit en referència a Vox.

Albiach reivindica la figura de Companys davant la “consolidació de l’extrema dreta”

Publicitat

La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha reivindicat la figura de qui va ser president de la Generalitat i del Parlament Lluís Companys pel seu compromís amb la justícia social, cosa que “cal més que mai a causa de la consolidació de l’extrema dreta”.

Ho ha dit en declaracions als mitjans després de participar en la tradicional ofrena floral a la tomba de l’expresident de la Generalitat Lluís Companys amb motiu del 80è aniversari de la seva mort.

A més, ha posat en valor que el Govern central hagi aprovat una llei sobre la memòria històrica que permetrà reconèixer la nul·litat del judici “il·legítim, il·legal i sense cap garantia” de Companys.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca