Quim Torra mantindrà el sou i els honors d’expresident de la Generalitat

El fiscal considera que el sou d'expresident no es pot entendre com un honor, sinó com una manera d'evitar que qui ha ocupat el càrrec passi a treballar a l'empresa privada

Publicitat

L’expresident de la Generalitat Quim Torra mantindrà el sou i els honors d’expresident després que la Fiscalia no s’hagi oposat al fet que els mantingui.

Fonts presents en la vista d’execució de la condemna aquest dimecres han explicat que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) especifica els càrrecs pels quals s’inhabilita Torra, però no pas els honors, i el ministeri públic no s’ha oposat al fet que conservi el sou d’expresident.

Les mateixes fonts han explicat que el fiscal considera que el sou d’expresident no es pot entendre com un honor, sinó com una manera d’evitar que qui ha ocupat el càrrec passi a treballar a l’empresa privada.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes