SCC escalfa les bases unionistes: “Ho tornaran a fer”

L'entitat llança una campanya alertant que una nova victòria de l'independentisme suposarà "més fractura"

Publicitat

Societat Civil Catalana ha fet una crida per promoure la participació dels constitucionalistes a les eleccions del 14 de febrer. A través d’una campanya amb el lema bilingüe ‘Si tu no votas, ho tornaran a fer’, l’entitat avisa que una nova victòria electoral de l’independentisme suposarà “més fractura, empobriment i discriminació”. D’aquesta manera, volen lluitar contra l’abstenció del votant de partits constitucionalistes. “S’ha de posar fi a aquesta dècada de confrontació. Quatre anys més de procés i ens anem tots pel desguàs “, alerta SCC. Segons el president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, es donen les condicions “objectives” per a una derrota de l’independentisme a les urnes.

“Els catalans estem farts del procés i som conscients que ens ha portat a una clara decadència. Per això és necessari anar a votar i convertir aquest sentiment en vots de canvi. Nosaltres mai direm a qui s’ha de votar, només volem posar tots els catalans davant la seva responsabilitat històrica i animar-los a participar a les eleccions perquè Catalunya es juga el futur d’una generació”, ha afegit Sánchez Costa.

SCC vol conscienciar de la importància de les pròximes eleccions del 14 de febrer i per això durant la segona quinzena d’octubre desplega una campanya amb un missatge “especialment dirigit a tots els que van votar partits constitucionalistes el 2017 i ara es plantegen l’abstenció electoral”.

La campanya comença avui amb cartells en estacions de metro de Barcelona. Dimarts que ve arribarà als carrers de Girona, Lleida i Tarragona, i a finals d’octubre s’estendrà per ciutats de l’àrea metropolitana i per capitals de comarca.

Publicitat

Sánchez Costa ha explicat que han fet ara la campanya perquè les eleccions encara no han estat convocades. Quan això passi i comenci la campanya electoral, el president de SCC ha dit que l’entitat desapareixerà i que serà l’hora dels partits.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca