SCC escalfa les bases unionistes: “Ho tornaran a fer”

L'entitat llança una campanya alertant que una nova victòria de l'independentisme suposarà "més fractura"

Societat Civil Catalana ha fet una crida per promoure la participació dels constitucionalistes a les eleccions del 14 de febrer. A través d’una campanya amb el lema bilingüe ‘Si tu no votas, ho tornaran a fer’, l’entitat avisa que una nova victòria electoral de l’independentisme suposarà “més fractura, empobriment i discriminació”. D’aquesta manera, volen lluitar contra l’abstenció del votant de partits constitucionalistes. “S’ha de posar fi a aquesta dècada de confrontació. Quatre anys més de procés i ens anem tots pel desguàs “, alerta SCC. Segons el president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, es donen les condicions “objectives” per a una derrota de l’independentisme a les urnes.

Publicitat

“Els catalans estem farts del procés i som conscients que ens ha portat a una clara decadència. Per això és necessari anar a votar i convertir aquest sentiment en vots de canvi. Nosaltres mai direm a qui s’ha de votar, només volem posar tots els catalans davant la seva responsabilitat històrica i animar-los a participar a les eleccions perquè Catalunya es juga el futur d’una generació”, ha afegit Sánchez Costa.

SCC vol conscienciar de la importància de les pròximes eleccions del 14 de febrer i per això durant la segona quinzena d’octubre desplega una campanya amb un missatge “especialment dirigit a tots els que van votar partits constitucionalistes el 2017 i ara es plantegen l’abstenció electoral”.

La campanya comença avui amb cartells en estacions de metro de Barcelona. Dimarts que ve arribarà als carrers de Girona, Lleida i Tarragona, i a finals d’octubre s’estendrà per ciutats de l’àrea metropolitana i per capitals de comarca.

Sánchez Costa ha explicat que han fet ara la campanya perquè les eleccions encara no han estat convocades. Quan això passi i comenci la campanya electoral, el president de SCC ha dit que l’entitat desapareixerà i que serà l’hora dels partits.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca