El PDeCAT “no necessita aliances ideològiques ni instrumentals” amb ERC i JxCat

"JxCat ha fet creure que les diferències amb el PDeCAT eren simplement organitzatives i de noms, i la cosa no va per aquí"

Publicitat

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, ha defensat que el PDeCAT “no necessita aliances ideològiques ni instrumentals, ni amb ERC, tot i que hagi volgut prendre una deriva més pactista amb l’Estat, ni amb el president Puigdemont”, líder del nou JxCat.

“JxCat ha fet creure que les diferències amb el PDeCAT eren simplement organitzatives i de noms, i la cosa no va per aquí. Nosaltres som hereus de la tradició política de Convergència i d’un model de país”, ha explicat en una entrevista al diari digital ElMon.cat que ha recollit Europa Press.

Segons ell, “des d’alguns sectors de JxCat es fan lectures més d’esquerres i s’arriba a visualitzar una negació del llegat de Convergència i un rebuig evident cap al PDeCAT” i el que representen.

“Observem que algú vol aprofitar la crisi per canviar el model de país, quan nosaltres volem revisar-lo i modernitzar-lo, però no canviar-lo” perquè defensen que Catalunya ha d’arribar a la independència de manera pròspera.

Publicitat

També ha explicat que no es plantejen presentar-se amb el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) a les eleccions a Catalunya: “Insisteixo, el debat no era Puigdemont o Pascal”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca