eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Monarquia “anacrònica” i “corrupta”

  Gaseni (AMI) recorda la designació franquista de Joan Carles I: "Només per aquest motiu ja haurien de plegar"

  L’alcalde de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) i vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis (AMI), Jordi Gaseni, ha titllat d'”anacrònica” i “corrupta” la monarquia borbònica i ha assegurat que “el model d’estat que el poble vol és la república catalana”. Ho ha dit en declaracions a la premsa durant l’acte de protesta que han organitzat diverses entitats independentistes contra la visita de Felip VI aquest divendres a Barcelona, on ha presidit una entrega de premis. Gaseni ha afirmat que “Catalunya no té rei” i ha assenyalat que el rei emèrit, Joan Carles I, és “hereu d’una monarquia imposada”. “Van ser nomenats i apadrinats per la dictadura feixista. Només per aquest motiu ja haurien de plegar”, ha reblat.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca