Felip VI, un “hipòcrita i cínic” que està al darrere l’empresonament, l’exili i “l’enderrocament” de presidents

Artadi acusa el monarca d'estar de la repressió a gairebé 3.000 catalans

Publicitat

La vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, ha titllat el Rei “d’hipòcrita i cínic” per venir a Barcelona a entregar uns premis econòmics quan fa tres anys “trucava empreses perquè marxessin de Catalunya”. Així ho ha denunciat en el marc de la cadena humana que s’ha convocat al voltant de l’Estació de França per protestar en contra de la presència de Felip VI. Artadi també ha acusat el monarca d’estar darrere l’empresonament, l’exili, de la repressió a gairebé 3.000 catalans “només per ser independentistes” i del “cop d’estat que enderroca presidents de la Generalitat”. “Li diem fora al Borbó que està darrere de voler-se carregar la democràcia i vulnerar els drets i llibertats. Avui i cada dia, fora i mil vegades fora”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca