Felip VI “només podran venir bunqueritzant la ciutat”

El vicepresident d'Òmnium avisa que cada vegada faran la mateixa rebuda al Rei i l'insta a demanar perdó

Publicitat

El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, s’ha dirigit a Felip VI i al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per dir-los que l’única manera que podran venir a Barcelona és “bunqueritzant” la ciutat. “En llibertat no podran venir. De la mateixa manera que no ens deixen exercir el dret a l’autodeterminació, els diem que tampoc podran passejar-se tranquil·lament pel nostre país”, ha afegit en el marc de la cadena humana als voltants de l’Estació de França per rebutjar la presència de Felip VI. Mauri ha alertat que cada vegada els faran la mateixa rebuda i ha dit al Rei que “l’únic que ha de fer és demanar perdó per tot el que ha provocat com a principal responsable de la violència”.

Mauri ha afirmat que des del discurs del 3 d’octubre del 2017, Felip VI va demostrar que “va prendre partit contra l’independentisme, el sobiranisme i els drets nacionals del país”.

“El Rei, el poder judicial i Sánchez el que estan provocant és que a Catalunya tinguem presos polítics i exiliats. I que el nostre país no hagi pogut exercir l ‘autodeterminació sense violència. Li tornem a dir que només bunqueritzant podran venir i que en llibertat, no ho podran fer”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca