Cs vol que el Parlament agraeixi a Felip VI el discurs del 3 d’octubre de 2017

El grup taronja lamenta el veto del govern espanyol a la presència del rei a l'entrega de despatxos judicials

Cs ha presentat una proposta de resolució al Parlament amb la qual pretén que la cambra agraeixi a Felip VI el discurs que va fer el 3 d’octubre de 2017, en què va acusar el Govern de Carles Puigdemont de “fracturar” la societat catalana i no va fer cap referència als ferits per les càrregues policials durant la jornada del referèndum de dos dies abans. El grup taronja en lloa la “fermesa i compromís amb els drets i llibertats fonamentals de tots els catalans en garantir la permanència i la vigència de l’estat de dret i la Constitució”.

Publicitat

Per això, vol que el Parlament rebutgi els “atacs” a la monarquia “des de les més altes responsabilitats polítiques” i lamenta que el govern espanyol no permetés que Felip VI assistís a l’entrega de despatxos judicials que es va fer a Barcelona a finals de setembre. La iniciativa, que es debatrà a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI), també busca el compromís al “degut respecte a les institucions i especialment a la figura del rei Felip VI”, que encarna “la màxima expressió” de l’estat de dret, “garantia última i essencial dels drets i llibertats fonamentals de tots els ciutadans”, assegura Cs.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

L’interès per llogar un habitatge a Barcelona cau un 26% durant aquest semestre

L'interès per llogar un habitatge a Barcelona ha baixat un 26% durant els darrers sis mesos, i un 32% a Madrid, segons l'estudi 'Influencia...

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca