Tremosa crida les pimes a “aguantar” fins a l’abril

El conseller d'Economia i Empresa demana que s'arribin a acords per congelar el pagament de lloguers o d'impostos

El conseller d’Economia i Empresa de la Generalitat, Ramon Tremosa, ha demanat a les pimes que “aguantin fins a l’abril tant com puguin” perquè el sotrac econòmic provocat per la crisi de la covid-19 sigui el menys fort possible. En una entrevista als Matins de TV3, Tremosa ha apuntat que al segon trimestre de l’any vinent la conjuntura pot ser molt diferent de l’actual i confia que ja es disposarà de testos ràpids que permetran “omplir restaurants, avions, fires o sales d’oci nocturn”. En aquest sentit, el nou conseller ha demanat que s’arribin a acords per congelar lloguers o l’ajornament del pagament d’impostos per aguantar els pròxims mesos “amb certa tranquil·litat jurídica”.

Publicitat

En la mateixa entrevista, Tremosa també ha parlat de les diferents línies d’ajudes aprovades per la Unió Europea, uns recursos que el dirigent ha qualificat de “benedicció” per Catalunya. Alhora, el conseller ha subratllat la “immensa capacitat” que té el territori per presentar projectes, tot i que també ha lamentat el paper del govern espanyol, que “ha monopolitzat tota la informació relacionada amb els fons”. Per Tremosa, “la Moncloa no ha aportat res de nou” respecte al que s’havia dit a l’inici de la pandèmia i reconeix que té por que al final no es captin tantes inversions “per desconeixement”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca