La CUP demana al Govern una solució per als MIR

Denuncien que no es respecta el descans mínim setmanal de 36 hores ininterrompudes dels residents

Publicitat

La CUP ha exigit que el Govern doni solucions a les reivindicacions dels MIR, i ha instat els altres grups parlamentaris a fer comparèixer al Parlament l’Institut Català de la Salut (ICS) i les patronals sanitàries “a causa del seu comportament intransigent”.

Segons un comunicat de la CUP d’aquest dijous, no es respecta el descans mínim setmanal de 36 hores ininterrompudes dels residents, que també “es veuen obligats a fer la seva jornada ordinària després de guàrdies de 24 hores, de manera completament il·legal”.

Així, la formació ha advertit que els MIR es troben en una situació de vulneració dels seus drets laborals i ha mostrat de manera “clara i contundent” el seu suport a la vaga en atenció primària que ha convocat el sindicat Metges de Catalunya del 13 al 16 d’octubre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca