Iglesias no coneix la justícia espanyola

No concep ni com a hipòtesi ser imputat en el cas Dina: "És impossible, no passarà

Publicitat

El vicepresident segon del Govern central i líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat que no concep “ni com a hipòtesi” ser imputat en el cas Dina perquè “tothom sap què dirà el Suprem”.

“És absolutament impossible, no passarà”, ha sentenciat en declaracions a Rac 1, que ha recollit Europa Press, quan li han preguntat si el Tribunal Suprem podria accedir a la petició del jutge Manuel García Castellón perquè se l’investigui per diversos delictes, com una presumpta denúncia falsa en aquest cas.

En aquest sentit, ha assegurat que seria “inconcebible” que en una democràcia com l’espanyola, on han passat “coses greus”, pugui acabar com a investigat en aquest cas, atès que és una víctima i no hi ha cap prova que doni suport a la sol·licitud del jutge.

Iglesias també ha subratllat que la seva formació pateix una “persecució” des de fa anys i que des que va entrar en l’executiu, la dreta està disposada a utilitzar “tots els mitjans, legals i il·legals” per mirar de fer caure el Govern central.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes