El Suprem decideix que Iglesias estigui en mans d’un magistrat del procés

Palomo del Arco escriurà la ponència que votarà la Sala formada també per Marchena, Martínez Arrieta, Ferrer i De Porres

Publicitat

La Sala II del Tribunal Suprem ha rebut aquest dijous l’exposició raonada del jutge de l’Audiència Nacional que investiga el cas ‘Dina’, Manuel García Castellón, on demana que s’investigui el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, per delictes relacionats amb la targeta SD de la seva exassessora Dina Bouselham. El Tribunal ha demanat al fiscal que informi sobre la competència i el contingut de l’exposició i ha designat com a ponent un dels magistrats que va jutjar els acusats pel procés, Andrés Palomo del Arco.

Aquest haurà de redactar una resolució sobre si cal obrir o no una causa contra Iglesias i la sotmetrà a la Sala d’Admissió on, a part d’Eduardo de Porres, hi ha altres magistrats del procés com el president de la Sala, Manuel Marchena, Andrés Martínez Arrieta i Ana Ferrer.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca