Cs s’ensuma que “la cosa no pinta gaire bé” amb Iglesias

Sobre els PGE: "Sánchez ha de triar entre qui vol destruir aquest país o una via responsable"

Publicitat

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha assegurat que el seu partit esperarà a les resolucions judicials sobre el cas Dina, en el qual està implicat el vicepresident del Govern central, Pablo Iglesias, tot i que ha afegit que “la cosa no pinta gaire bé”.

En una entrevista a Ràdio 4 que ha recollit Europa Press, Roldán ha sostingut aquest dijous que Iglesias “hauria de ser conseqüent amb les seves paraules”, perquè assegura que ha estat molt crític amb la corrupció d’altres partits.

Sobre si demanaran la seva dimissió, Roldán ha afirmat que la investigació es troba en una fase molt inicial i ha apel·lat a la presumpció d’innocència, però ha reclamat que “si cal” s’hauran de depurar responsabilitats i Iglesias haurà d’abandonar el càrrec.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca