Òmnium i l’ANC organitzaran divendres una cadena humana en rebuig a la visita del rei

Les dues entitats asseguren que aquesta acció es desplega per "denunciar la impunitat dels Borbons i la complicitat i convivència del Govern espanyol"

Publicitat

Òmnium Cultural, l’ANC, JxCat, ERC i altres entitats i sindicats han organitzat divendres una cadena humana des de l’estació de França (Barcelona) al monument de Colom, per “deixar clar que Felip VI no és benvingut i que Catalunya no té rei”, en la visita del monarca a causa del lliurament de premis de la Barcelona New Economic Week (BNEW).

En els comunicats d’Òmnium i l’ANC d’aquest dimecres les dues entitats asseguren que aquesta acció es desplega per “denunciar la impunitat dels Borbons i la complicitat i convivència del Govern espanyol”, tot just una setmana després de commemorar el tercer aniversari de l’1-O.

L’acció començarà a les 10 del matí de manera coordinada en diferents punts i els participants s’hauran de repartir en nou trams, per “evitar aglomeracions i poder complir amb les mesures sanitàries i de seguretat” a causa de la pandèmia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca