Marxeu i deixeu de fer espectacles innecessaris

És esperpèntica la manera amb la qual la Junta de Bartomeu ha fet front a la Moció de Censura impulsada pels vuit grups d’opinió i les tres precandidatures. També és cert que tampoc es podia esperar gaire més de la pitjor directiva que ha tingut mai el Club, però quan la bombolla ha petat i la bena dels ulls ha caigut amb la presentació de les més de 20.000 signatures contra una gestió, el mínim que es pot demanar és discreció.

Avui el recompte de les butlletes superarà la xifra necessària dels 16.521 suports necessaris per fer efectiva la moció i votar en referèndum si la Junta de Bartomeu ha de plegar. Ho farà poc més de vint-i-quatre hores després de l’últim desastre de gestió esportiva amb un tancament de mercat impossible d’empitjorar, amb l’anunci d’un Espai Barça que hipoteca vint-i-cinc anys les finances i amb el Club barallant-se amb la Federació Catalana de Futbol perquè no estan d’acord amb com actua el president de la mesa que valida les butlletes.

És tot plegat un despropòsit de dimensions tan bíbliques que no és estrany pensar que en lloc de marxar ordenadament mitjançant una dimissió per facilitar un relleu tranquil s’acabaran traient una carta sota la màniga per agafar-se a una cadira que ja no saben com embrutar més.

Marxeu, d’un en un, amb serenor i tranquil·litat. Intenteu fer-ho amb dignitat i sense provocar més espectacles dignes dels afterhours d’un polígon industrial. Deixeu de degradar encara més el Club.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca