Cultura convoca una línia d’ajuts de 600.000 euros per a la millora d’equipaments escènics i musicals

Els fons són per a obres d'infraestructura i, en l'àmbit del circ, adquisició d'infraestructures desmuntables

Publicitat

El Departament de Cultura ha convocat una nova línia d’ajuts per a equipaments escènics i musicals per a la millora de les seves infraestructures per un import de 600.000 euros de caràcter biennal (2020-2021). Una d’aquestes modalitats dels ajuts és per a l’execució de petites obres d’infraestructura i per a l’adquisició de material destinat a la millora de l’accessibilitat en els equipaments. Hi poden optar les entitats titulars del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM). Les altres modalitats són per a l’àmbit del circ. Una per a l’adquisició d’infraestructures desmuntables i l’altra per a material i la seva instal·lació, i se’n poden beneficiar entitats privades sense ànim de lucre.

Aquesta línia, impulsada per la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques dona suport econòmic al Pla d’Accessibilitat i al Pla d’Impuls del Circ amb diferents modalitats. La intenció del Departament és poder obrir aquesta convocatòria anualment i així donar suport a les diverses necessitats d’infraestructures dels equipaments escènics i musicals catalans. El període per presentar les sol·licituds ja és obert i finalitza el 21 d’octubre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca