Cultura convoca una línia d’ajuts de 600.000 euros per a la millora d’equipaments escènics i musicals

Els fons són per a obres d'infraestructura i, en l'àmbit del circ, adquisició d'infraestructures desmuntables

El Departament de Cultura ha convocat una nova línia d’ajuts per a equipaments escènics i musicals per a la millora de les seves infraestructures per un import de 600.000 euros de caràcter biennal (2020-2021). Una d’aquestes modalitats dels ajuts és per a l’execució de petites obres d’infraestructura i per a l’adquisició de material destinat a la millora de l’accessibilitat en els equipaments. Hi poden optar les entitats titulars del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM). Les altres modalitats són per a l’àmbit del circ. Una per a l’adquisició d’infraestructures desmuntables i l’altra per a material i la seva instal·lació, i se’n poden beneficiar entitats privades sense ànim de lucre.

Publicitat

Aquesta línia, impulsada per la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques dona suport econòmic al Pla d’Accessibilitat i al Pla d’Impuls del Circ amb diferents modalitats. La intenció del Departament és poder obrir aquesta convocatòria anualment i així donar suport a les diverses necessitats d’infraestructures dels equipaments escènics i musicals catalans. El període per presentar les sol·licituds ja és obert i finalitza el 21 d’octubre.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca