Bernat Solé, el següent de la llista del TSJC

La Fiscalia es va querellar per la seva "participació activa en la promoció, organització i celebració del referèndum"

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fixat per al 14 de desembre el judici contra el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, per presumpta desobediència l’1-O, durant la seva etapa com a alcalde d’Agramunt (Lleida).

Publicitat

En una diligència d’aquest dimarts que ha consultat Europa Press, la sala ha acordat suspendre la data que estava prevista l’11 de novembre i ajornar l’inici del judici fins el 14 de desembre a les 10.00 hores.

El TSJC va obrir la investigació a Solé el març del 2019, quan encara era alcalde, després d’una querella de la Fiscalia per la seva “participació activa en la promoció, organització i celebració del referèndum” a Agramunt, i la mateixa denúncia recollia un article sense signar en una revista municipal titulat ‘Per què hem de participar en l’1-O?’, que descriu l’assistència de Solé a un acte el setembre del 2017 per promocionar la consulta.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC avisa JxCat que no explicarà “sopars de duro”

La número dos d'ERC per Barcelona a les eleccions del 14-F, Laura Vilagrà, ha reclamat aquest dimarts a JxCat una campanya electoral amb "joc...

Unides Podem, ERC i Bildu retiren l’esmena ‘antidesnonaments’ i no es votarà en el ple del Congrés

Unides Podem, ERC i EH Bildu han retirat l'esmena als pressupostos del 2021 per prohibir els desnonaments sense alternativa habitacional i el tall de...

Borràs dubta que la independència sigui una “prioritat” per ERC

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha qüestionat aquest dimarts que la independència sigui una "prioritat" per ERC...

Argimon diu que s’està estudiant si els nens compten en el màxim de 10 persones per Nadal

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha reconegut que els nens fins a 14 anys "podrien no comptar" en la limitació a...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca