Bernat Solé, el següent de la llista del TSJC

La Fiscalia es va querellar per la seva "participació activa en la promoció, organització i celebració del referèndum"

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fixat per al 14 de desembre el judici contra el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, per presumpta desobediència l’1-O, durant la seva etapa com a alcalde d’Agramunt (Lleida).

Publicitat

En una diligència d’aquest dimarts que ha consultat Europa Press, la sala ha acordat suspendre la data que estava prevista l’11 de novembre i ajornar l’inici del judici fins el 14 de desembre a les 10.00 hores.

El TSJC va obrir la investigació a Solé el març del 2019, quan encara era alcalde, després d’una querella de la Fiscalia per la seva “participació activa en la promoció, organització i celebració del referèndum” a Agramunt, i la mateixa denúncia recollia un article sense signar en una revista municipal titulat ‘Per què hem de participar en l’1-O?’, que descriu l’assistència de Solé a un acte el setembre del 2017 per promocionar la consulta.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca