“No sou benvinguts”: Felipe VI torna a Barcelona

Viatjarà divendres a Barcelona per participar en l'acte dels premis de la nova edició de BNEW, Barcelona New Economic Week

El Rei Felip VI i el president del Govern central, Pedro Sánchez, viatjaran divendres a Barcelona per participar en l’acte dels premis de la nova edició de BNEW, Barcelona New Economic Week, després de la polèmica absència del monarca del lliurament de despatxos a jutges a la capital catalana.

Publicitat

Segons ha informat Moncloa, serà el propi Felip VI el qui presideixi l’acte, un esdeveniment centrat en sectors com la indústria digital, el comerç digital i la logística, entre d’altres, i que comparteixen un comú denominador: la Nova Economia.

A més dels de premis, Felip VI i Sánchez visitaran junts l’start-up 3D Factory Incubator, en complir-se el seu primer any de vida a la Zona Franca de Barcelona. 3D Factory Incubator és la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió en tres dimensions. El seu principal objectiu és albergar les 100 millors idees a Europa de negoci digital per als propers cinc anys.

El viatge del monarca a Barcelona es produirà dues setmanes després de la polèmica generada pel veto de l’Executiu a la seva presència en l’acte de despatxos als nous jutges. Precisament, aquesta decisió de l’Executiu va ser criticada pel president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, que va expressar el seu “enorme pesar”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca