El preu del lloguer a Barcelona cau un 4,5% durant el tercer trimestre

A tot Catalunya les expectatives dels propietaris han crescut en un 0,1%, i en el conjunt de la província de Barcelona han disminuït en un 0,9%

Publicitat

El preu del lloguer a la ciutat de Barcelona ha caigut un 4,5% durant el tercer trimestre fins situar-se en els 16 euros el metre quadrat, segons l’últim informe de preus del portal immobiliari Idealista.

Així mateix, els preus no han registrat cap variació si es compara el mes de setembre amb l’octubre, tot i que el preu ha baixat un 4% en comparació amb el mateix mes de l’any interior, ha informat Idealista aquest dilluns en un comunicat.

Tots els districtes han experimentat descensos, especialment Sants-Montjuïc (-7,2%), Ciutat Vella (-5,4%), les Corts (-5,2%) i l’Eixample (-5%).

Per contra, els districtes menys afectats són Sant Andreu (-2,3%), Nou Barris (-2,5%) i Horta-Guinardó (-2,7%).

Publicitat

A tot Catalunya les expectatives dels propietaris han crescut en un 0,1%, i en el conjunt de la província de Barcelona han disminuït en un 0,9%.

A la resta de capitals de província també hi ha hagut caigudes amb l’excepció de Lleida, on els preus han pujat un 0,3%: Tarragona ha registrat un descens del 4,8% i Girona del 2,4%.

El portal veu en la variació de preus dels darrers mesos una “gran volatilitat del mercat associada al desenvolupament de la crisi sanitària” i ha destacat que és difícil fer qualsevol predicció a curt mig termini.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca