Puigdemont presenta JxCat com el “defensor insubornable” de l’1-O

"No obtindrem mai el millor Govern per més obedients que siguem en el marc autonòmic"

El líder del nou JxCat i president legítim de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha sostingut aquest diumenge que el seu partit serà “un defensor insubornable” de el 1-O a Catalunya, des de la pluralitat, la transversalitat i el compromís amb la independència.

Publicitat

En el discurs de clausura del congrés fundacional del partit, ha dit que JxCat segueix defensant els acords aconseguits per les forces independentistes en 2017: “Nosaltres som fidels a això, forma part que la política són conviccions i compromisos”.

A més, JxCat vol garantir que el Govern segueixi avançant amb la república catalana com a “nord”, ja que no els espanta superar el 50% dels vots a favor de la independència, ha dit Puigdemont.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca