La CUP només entrarà al Govern si hi ha “una nova estratègia” per a la independència

"Quan la CUP és forta i determinant passen coses importants, com l'1-O"

Publicitat

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha assegurat que si el seu partit entra al Govern és perquè es fixa “una nova estratègia per avançar tant en l’autodeterminació com en la resposta a la crisi econòmica i social”.

En una entrevista a TV3 aquest dissabte recollida per Europa Press, ha establert com a condició arribar a un acord per exercir la sobirania “tant si a l’Estat li agrada com si no” per formar part del Govern català.

Segons Riera, un altre requisit és presentar un programa de xoc de rescat a la ciutadania davant la crisi i “evitar la repressió, no només la de l’Estat sinó la que durant aquest legislatura s’està exercint cap al moviment independentista”, ha afirmat.

També ha sostingut que “quan la CUP és forta i determinant passen coses importants, com l’1-O” i que és necessari un nou full de ruta i una nova agenda política per recuperar l’esperança i portar la gent a mobilitzar-se de nou, ha dit.

Publicitat

I ha conclòs sobre Catalunya: “Per fer front a tots els problemes que genera la crisi econòmica i social de la Covid necessitarem unes competències i una sobirania política que avui no tenim”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca