Desgast i confrontació pacífica: el nou JxCat fixa la seva estratègia

Les properes eleccions a Catalunya "han d'obrir la porta a un nou embat per la república catalana, molt particularment si les llistes independentistes superen el 50%"

Publicitat

El nou JxCat ha fixat com a estratègia el “desgast del poder de l’Estat a Catalunya” a través de la confrontació pacífica per aconseguir la independència, en la ponència política del partit aprovada durant el seu congrés fundacional.

En el document, consultat per Europa Press, JxCat defensa que les properes eleccions a Catalunya “han d’obrir la porta a un nou embat per la república catalana, molt particularment si les llistes independentistes superen el 50%”; en aquest escenari, el partit considerarà sol·licitar la intervenció de la Unió Europea (UE) per forçar un referèndum, segons consta en la ponència.

Al congrés JxCat també ha aprovat la seva ponència organitzativa, en la qual s’accepta la doble militància “fins que hi hagi una eventual confrontació electoral” i es reconeixen els espais ideològics liberal, socialdemòcrata i d’esquerra dins de l’organització.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca