Aragonès i Budó no s’entenen

El vicepresident, sobre la data de les eleccions que ha anunciat Torrent: "No ha estat una sorpresa"

Publicitat

El vicepresident en funcions de president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest divendres que l’anunci del president del Parlament, Roger Torrent, sobre la data de les eleccions a Catalunya –que seran el 14 de febrer si no hi ha un debat d’investidura previ– “no ha estat una sorpresa”.

“S’ha de mirar el Reglament del Parlament i la llei de presidència i els terminis que estableixen. És bastant automàtica” ha concretat Aragonès sobre la data electoral en roda de premsa al costat de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella.

Prèviament, la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, havia assegurat aquest divendres en una entrevista a Ser Catalunya, que ha recollit Europa Press, que “no és normal” que Torrent no li hagi comunicat quan seran les eleccions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes