Puigdemont demana “conseqüències polítiques” si l’independentisme supera el 50%

Publicitat

El president legítim de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha demanat aquest dimecres que les eleccions catalanes serveixin per ratificar el mandat de l’1-O perquè, en cas que els vots independentistes superin el 50%, hi pugui haver “conseqüències polítiques”.

Així ho ha manifestat a Cornellà del Terri (Girona), on va votar l’1-O, durant l’acte ‘1-O: el mandat continua vigent’ que JxCat ha celebrat per celebrar els tres anys del referèndum, en el qual també han intervingut el ja expresident de la Generalitat Quim Torra; el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll.

Per Puigdemont, s’ha d’aconseguir una majoria absoluta i configurar un govern independentista després de les eleccions, però també superar el llindar del 50% dels vots, un objectiu que “implica” totes les forces independentistes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca