JxCat i ERC s’emplacen a respondre a “l’atac a les institucions”

Els republicans retreuen la incompareixença del PSC i JxCAT compara Espanya amb un escorpí que "sempre acaba picant"

JxCat i ERC han defensat el ple sobre la inhabilitació de Quim Torra com a impulsors del debat. “És un atac a les institucions i hem de respondre des de les institucions”, ha assegurat la diputada republicana, Anna Caula, que ha assegurat que, com a representats polítics “actuar en defensa de les institucions és el nostre dret i obligació”. S’ha dirigit al PSC a qui ha acusat de “no gosar afrontar un debat lliure i obert” i de “covardia democràtica”. Al seu torn, el portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha afirmat que el debat “no són jocs florals”, sinó “sobirania” i ha acusat l’Estat espanyol d’estar “còmode en l’arbitrarietat”. A més, ha comparat Espanya amb un escorpí que “sempre acaba picant, perquè no se’n pot estar”.

Publicitat

“Espanya pica si Catalunya demana trens dignes, i ens pica si demanem un tracte econòmic just, i torna a picar quan parlem del dret a decidir”, ha dit abans d’afegir: “Ens pica perquè parlem de tangibles i de milions i ens torna a picar quan parlem d’intangibles i de valors”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca