JxCat i ERC s’emplacen a respondre a “l’atac a les institucions”

Els republicans retreuen la incompareixença del PSC i JxCAT compara Espanya amb un escorpí que "sempre acaba picant"

Publicitat

JxCat i ERC han defensat el ple sobre la inhabilitació de Quim Torra com a impulsors del debat. “És un atac a les institucions i hem de respondre des de les institucions”, ha assegurat la diputada republicana, Anna Caula, que ha assegurat que, com a representats polítics “actuar en defensa de les institucions és el nostre dret i obligació”. S’ha dirigit al PSC a qui ha acusat de “no gosar afrontar un debat lliure i obert” i de “covardia democràtica”. Al seu torn, el portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha afirmat que el debat “no són jocs florals”, sinó “sobirania” i ha acusat l’Estat espanyol d’estar “còmode en l’arbitrarietat”. A més, ha comparat Espanya amb un escorpí que “sempre acaba picant, perquè no se’n pot estar”.

“Espanya pica si Catalunya demana trens dignes, i ens pica si demanem un tracte econòmic just, i torna a picar quan parlem del dret a decidir”, ha dit abans d’afegir: “Ens pica perquè parlem de tangibles i de milions i ens torna a picar quan parlem d’intangibles i de valors”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca