La CUP demana no insistir més amb la taula de diàleg

Vehí afirma que no "s'entendria" que els dos partits hi seguissin treballant si la política de l'Estat és la "repressió"

Publicitat

La diputada de la CUP, Mireia Vehí, assegura que no després de la inhabilitació de Quim Torra, la taula de diàleg “no pot funcionar”. Vehí afirma que “no s’entendria que ERC i JxCat” hi segueixin treballant si la política de l’Estat és “sistemàticament la repressió”. “La taula només ha donat dues imatges: una fotografia i una inhabilitació”, afirma la diputada. En relació a la inhabilitació de Torra, ha dit que “es podria haver gestionat per la via administrativa” i que implica que “la judicatura diu a la ciutadania que el seu vot no val, que el president el posa i el treu un tribunal”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca