ERC dona per fet que les eleccions seran el 7 de febrer

"Són matemàtiques"

Publicitat

El president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha donat per fet aquest dimarts que les eleccions a Catalunya seran el diumenge 7 de febrer, perquè així ho indiquen els terminis que marca la llei de presidència: “No és una opinió política, són matemàtiques”.

Ho ha dit durant una entrevista a tres a Catalunya Ràdio que ha mantingut amb el president de JxCat a la cambra, Albert Batet, i la diputada de la CUP Maria Sirvent, que ha recollit Europa Press.

“És un debat que està liquidat”, i ha sostingut que com no s’han convovat eleccions abans de la inhabilitació del ja expresident de la Generalitat, Quim Torra, no hi ha marge per decidir una altra data.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca