El supermercat de la repressió

La repressió política, molt que li pesi al progressisme espanyol, existeix i no s’atura malgrat el fet que aquests tinguin una cadira al Consejo de Ministros.

La llista és llarga, a més dels presos i exiliats hi afegim les Detingudes del 23 de setembre, petits empresaris, representants municipals, editors i la Tamara Carrasco, qui després de dos anys confinada al seu poble per un xiulet i una mascareta serà jutjada per qualsevol motiu que pugui tenir credibilitat. En el seu cas, “incitació a desordres públics” -la primera acusació era per rebel·lió i terrorisme-.

L’Estat, i la corba jurídica d’animació que divendres passat va cridar ‘Viva el Rey’ com si fossin hooligans a les portes d’un estadi amb quatre birres al cos, es pot permetre seguir regalant aquestes ofertes de 2×1 a l’hora de muntar judicis, acusacions, forçar l’exili o fins i tot enviar la gent a la presó. S’ho pot permetre, la poca resistència que té és ràpidament neutralitzada pels partits polítics que pateixen aquesta repressió. Només els hi falta demanar torn, com si fos una carnisseria: “Número 23? Ostres, el president Torra, vingui que per a vostè tinc mig quilo d’inhabilitació d’oferta”.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca