Casado enceta la pugna entre monàrquics i contraris a la corona

Insta Sánchez a defensar públicament el rei i la unitat nacional

Publicitat

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dilluns que el silenci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre els “atacs” contra el rei demostren una “absoluta complicitat i profunda covardia”. Segons ha recalcat, fa tres dies que està “desaparegut” en comptes de “donar la cara” i defensar el monarca.

En una entrevista a Onda Cero que ha recollit Europa Press, Casado ha instat Sánchez a defensar públicament el rei i la unitat nacional, i ha assegurat que els que volen una república a Espanya haurien de portar al Congrés una reforma de la Constitució agreujada.

No obstant això, el president del PP ha dit que, conscients que no tenen prou suports parlamentaris, opten per “dreceres” que són “clarament il·legals i covardes”, com “aquest espectacle contra el rei”.

No es creu el que diu Sánchez

Publicitat

Dit això, ha criticat durament que Sánchez estigui “desaparegut” i no digui “res” sobre aquests “atacs” contra la prefectura de l’Estat. “Demostra una absoluta complicitat, perquè no els desmenteix, però també una profunda covardia perquè pretén que el seu propi electorat no censuri el que fa, que és pactar amb els que volen destruir la unitat nacional”, ha emfatitzat.

A més, ha reconegut que no es creu que Sánchez defensi la monarquia parlamentària perquè “no ha parat de mentir en tot moment”. “El que va dir en campanya electoral no ho ha complert. Va prometre fer una llei per tipificar el referèndum il·legal i ara el que fa és indultar els presos que han donat un cop”, ha afirmat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca