Casado enceta la pugna entre monàrquics i contraris a la corona

Insta Sánchez a defensar públicament el rei i la unitat nacional

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dilluns que el silenci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre els “atacs” contra el rei demostren una “absoluta complicitat i profunda covardia”. Segons ha recalcat, fa tres dies que està “desaparegut” en comptes de “donar la cara” i defensar el monarca.

Publicitat

En una entrevista a Onda Cero que ha recollit Europa Press, Casado ha instat Sánchez a defensar públicament el rei i la unitat nacional, i ha assegurat que els que volen una república a Espanya haurien de portar al Congrés una reforma de la Constitució agreujada.

No obstant això, el president del PP ha dit que, conscients que no tenen prou suports parlamentaris, opten per “dreceres” que són “clarament il·legals i covardes”, com “aquest espectacle contra el rei”.

No es creu el que diu Sánchez

Dit això, ha criticat durament que Sánchez estigui “desaparegut” i no digui “res” sobre aquests “atacs” contra la prefectura de l’Estat. “Demostra una absoluta complicitat, perquè no els desmenteix, però també una profunda covardia perquè pretén que el seu propi electorat no censuri el que fa, que és pactar amb els que volen destruir la unitat nacional”, ha emfatitzat.

A més, ha reconegut que no es creu que Sánchez defensi la monarquia parlamentària perquè “no ha parat de mentir en tot moment”. “El que va dir en campanya electoral no ho ha complert. Va prometre fer una llei per tipificar el referèndum il·legal i ara el que fa és indultar els presos que han donat un cop”, ha afirmat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca