Oferta de feina

De tant en tant entre els periodistes ens anem enviant ofertes de feina perquè la gran majoria som precaris. Salaris merdosos en comparació amb la feina sol·licitada.

Aquests dies està corrent una oferta que vull exposar: Tècnic/a de comunicació i difusió – Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI). El resum d’aquesta proposta és la següent: són 1.200€ bruts per saber fer dos milions de coses en una jornada de 30 hores setmanals. Sí, 30 hores que la gran majoria de les vegades n’acaben sent moltes més.

Som a dues ofertes més que es valori que els candidats sàpiguen pilotar un avió o curar el càncer. L’oferta és una punyetera vergonya -i encara sort que és mileurista!-, que t’aparegui el director o l’empresari de torn amb la plorera de cocodril lamentant-se, molt fort, que els salaris són baixos, és per marxar d’aquest país i no tornar.

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca