Oferta de feina

De tant en tant entre els periodistes ens anem enviant ofertes de feina perquè la gran majoria som precaris. Salaris merdosos en comparació amb la feina sol·licitada.

Aquests dies està corrent una oferta que vull exposar: Tècnic/a de comunicació i difusió – Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI). El resum d’aquesta proposta és la següent: són 1.200€ bruts per saber fer dos milions de coses en una jornada de 30 hores setmanals. Sí, 30 hores que la gran majoria de les vegades n’acaben sent moltes més.

Som a dues ofertes més que es valori que els candidats sàpiguen pilotar un avió o curar el càncer. L’oferta és una punyetera vergonya -i encara sort que és mileurista!-, que t’aparegui el director o l’empresari de torn amb la plorera de cocodril lamentant-se, molt fort, que els salaris són baixos, és per marxar d’aquest país i no tornar.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.