Mas és d’ERC i no ho sap

Quina diferència hi ha entre el que defensa avui l’expresident Mas i ERC? Vol la taula de diàleg, creu que la unitat no ha de ser sota una mateixa candidatura sinó que ha de ser mitjançant un full de ruta i demana eleccions un cop el president Torra sigui inhabilitat.

Mas és d’ERC i no ho sap. Tot i estar als antípodes ideològiques, políticament defensa el mateix full de ruta que ERC. Sí, ara defensa el que els republicans diuen “l’independentisme pragmàtic”, una estratègia que xoca amb les tesis d’embat de Junts per Catalunya i que ha provocat que l’espai postconvergent tingui més actors que el musical Cats.

Mireu si tenen coses en comú, que la mà dreta de Junqueras, Sergi Sol, en el seu darrer article el lloava. Sí, sí, el que llegiu: “Artur Mas sembla evocar la Casa Gran del Sobiranisme (…) pot atorgar-se el mèrit d’haver pilotat el trànsit del pujolisme cap a l’independentisme (…) d’haver eixamplat la base independentista en sumar-hi tota una tradició política que en vivia absolutament al marge (…) sense l’evolució que va comandar Mas, l’independentisme no estaria avui a les portes del 50 per cent del vot popular”.

Després d’aquest massatge l’expresident pot anar amb l’esquena ben relaxada cap al carrer Calàbria i fer-se militant d’ERC.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca