Òmnium descarta que l’indult sigui la solució

No és més que "una solució personal a la que qualsevol persona represaliada té dret"

Publicitat

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha defensat aquest dimecres que la solució política per als presos de l’1-O és aprovar la llei d’amnistia i ha considerat que l’indult no és més que “una solució personal a la que qualsevol persona represaliada té dret”.

Ho ha dit en declaracions als periodistes després d’acompanyar el president de la Generalitat, Quim Torra, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per la segona causa per presumpta desobediència, després que el ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, hagi anunciat que els indults es començaran a tramitar la setmana vinent.

Mauri ha demanat al Govern central que retiri aquesta segona causa de Torra per presumpta desobediència per no retirar una pancarta amb el llaç groc de la façana de la Generalitat en període electoral, i ha expressat la seva solidaritat amb el president per “defensar la llibertat d’expressió”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes