La manifestació contra Ayuso serà simbòlica

Els convocants, entre els quals hi havia Podem, PSOE, UGT i CCOO, creuen que la situació "dificulta" els actes massius

Publicitat

CCOO Madrid, FRAVM, IU, Més Madrid, Podem, PSOE-M i UGT Madrid han decidit desconvocar la manifestació prevista a la ciutat contra la gestió d’Isabel Díaz Ayuso a la comunitat i substituir-la per “accions simbòliques descentralitzades”. Els convocants de la protesta es van reunir aquest dimarts per analitzar la situació de Madrid. En un comunicat asseguren que “la previsible evolució de la situació epidemiològica” de la regió “dificulta la realització d’actes massius i la mobilitat de la ciutadania”. Les accions previstes en diferents zones de la capital es faran aquest diumenge a les 12 del migdia i s’anunciaran en els propers dies.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca