L’esquerra i la dreta unionista catalana

El president Torra, davant la situació de crisi sanitària que viu Madrid i arran de les mesures de restriccions adoptades pel govern de la Comunidad, va recomanar als catalans no viatjar a la capital de l’Estat per evitar qualsevol risc de contagi.

Això que sembla tan senzill d’entendre ha fet saltar les alarmes de la dreta i l’esquerra unionista catalana. Des de Ciudadanos a Coscubiela, tots i cadascun han aprofitat aquesta recomanació per carregar contra la recomanació del president.

Aquesta manera d’entendre la recomanació de Torra és lamentable, patètica i perillosa. En quina mena de punt de vista cap que la recomanació és una mena de boicot encobert? Potser les vint-i-quatre banderes que ahir acompanyaven Sánchez i Ayuso -dotze espanyoles i dotze de la Comunidad de Madrid- ha provocat algun tipus de confusió, i si és així ho lamento. Però aquí el tema és que hi ha una comunitat que avui anuncia estendre les restriccions de mobilitat a moltes més zones perquè és un descontrol.

Que sí, que el president Torra és independentista. Que sí, senyora Ayuso, que “Catalunya és Espanya” i viva el rey, el vino y el jamón. La carta de presentació ja la coneixem. Poden ara ocupar-se de resoldre aquesta crisi i treure’s les ulleres nacionalistes? Gràcies.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca