La Generalitat farà 136 contractacions urgents per assegurar la prestació de serveis

Han gestionat la tramitació de subministraments, serveis i solucionis TIC urgents per un import total de 40.949.822 euros

El Govern ha aprovat aquest dimarts en el Consell Executiu fer 136 contractacions urgents per garantir la prestació de serveis durant la covid-19, després de conèixer la declaració d’emergència del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Fundació Privada I2cat.

Publicitat

Segons ha informat en un comunicat, en empara de l’Acord de govern de 12 de març de 2020 i del Decret llei 7/2020, els òrgans de contractació del CTTI, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Fundació Privada I2cat han gestionat la tramitació de subministraments, serveis i solucionis TIC urgents per un import total de 40.949.822 euros.

D’acord amb el que preveu el Decret de 17 de març de 2020 de mesures urgents en matèria de contractació pública, es poden contractar pel procediment d’emergència serveis i subministraments que siguin necessaris per garantir la prestació dels serveis de la Generalitat i del seu sector públic, mentre duri la situació d’excepcionalitat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca