La Generalitat farà 136 contractacions urgents per assegurar la prestació de serveis

Han gestionat la tramitació de subministraments, serveis i solucionis TIC urgents per un import total de 40.949.822 euros

Publicitat

El Govern ha aprovat aquest dimarts en el Consell Executiu fer 136 contractacions urgents per garantir la prestació de serveis durant la covid-19, després de conèixer la declaració d’emergència del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Fundació Privada I2cat.

Segons ha informat en un comunicat, en empara de l’Acord de govern de 12 de març de 2020 i del Decret llei 7/2020, els òrgans de contractació del CTTI, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i la Fundació Privada I2cat han gestionat la tramitació de subministraments, serveis i solucionis TIC urgents per un import total de 40.949.822 euros.

D’acord amb el que preveu el Decret de 17 de març de 2020 de mesures urgents en matèria de contractació pública, es poden contractar pel procediment d’emergència serveis i subministraments que siguin necessaris per garantir la prestació dels serveis de la Generalitat i del seu sector públic, mentre duri la situació d’excepcionalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes