La valenta proposta de Demòcrates amb la inhabilitació de Torra

Vol "no acceptar" la inhabilitació del president i no convocar eleccions ni proposar un candidat alternatiu

Publicitat

Demòcrates de Catalunya considera que la possible inhabilitació del president de la Generalitat,Quim Torra, és “una barbaritat” i fa una crida a “no acceptar-la” i mantenir Torra com a president. En roda de premsa, el portaveu d’estratègia política, Jordi Pou, ha explicat que la seva aposta és no convocar eleccions fins que el president ho consideri oportú i tampoc proposar un candidat alternatiu. “Tenim clar quina és la via: Torra ha de seguir fent de president”, ha resumit. D’altra banda, de cara al congrés telemàtic que celebraran el cap de setmana, ha descartat que es plantegin deixar el Grup Republicà al Parlament, però sí que ha explicat que preveuen debatre una esmena on es proposa demanar la creació d’un subgrup dins el mateix grup.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca