“Volem poder pactar eleccions”

Aposta per mobilitzar-se, reforçar i preservar les institucions per guanyar una vegada es torni a votar

Publicitat

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha proposat a JxCat i la CUP acordar junts la convocatòria electoral a Catalunya: “Volem poder pactar eleccions com a fruit d’un acord”.

En una entrevista a TV3 aquest dissabte recollida per Europa Press, ha apostat per mobilitzar-se, reforçar i preservar les institucions per guanyar una vegada es torni a votar, segons ha dit, i així no “quedar-se a les portes com va passar” l’1-O.

Quant als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), ha afirmat que perquè ERC els negociï amb el Govern central “ha d’avançar la via del diàleg i la negociació”, la qual cosa considera que encara no ha succeït tot i ser un compromís de la investidura.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca