Torra titlla d'”aberració” la condemna als Jordis

"Tant el Govern del PP com el del PSOE-Podem-Comuns els han mantingut empresonats. Vergonya!"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha titllat d'”aberració més absoluta” la condemna per sedició a l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, i al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, per la seva implicació en les protestes del 20S durant els registres a la Conselleria d’Economia per l’1-O, de les quals aquest diumenge es compleixen tres anys.

En un tuit recollit per Europa Press, ha sostingut que en aquella jornada “la maquinària repressora de l’Estat espanyol acabaria per condemnar a Jordi Cuixart i a Jordi Sànchez per enfilar-se a un cotxe”.

“Tant el Govern del PP com el del PSOE-Podem-Comuns els han mantingut empresonats. Vergonya!”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca