La CUP vol respostes

Urgeix el Govern i el Parlament a aclarir què faran si Torra és inhabilitat

Publicitat

La diputada de la CUP en el Parlament Maria Sirvent ha urgit el Govern i la Cambra catalana a aclarir què faran si el president de la Generalitat, Quim Torra, és inhabilitat: “Voldran que la gent es mobilitzi al carrer? Quin paper jugaran els Mossos d’Esquadra?”.

En una entrevista en Tv3 recollida per Europa Press, ha lamentat que el Govern es va presentar amb uns objectius polítics de recuperació de les institucions i “ha fet tot el contrari”, i ha apel·lat al consens entre independentistes per acordar una estratègia unitària.

També ha criticat l’actuació del Govern davant la vaga a Saint-Gobain de L’Arboç (Tarragona), que “no s’estiguin fent” PCR massives davant l’inici del curs escolar i que la Generalitat es mantingui com a acusació en judicis a participants en protestes i vagues.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca